Klant ooit gezegd
 • Zhengzhou Zhengtong Abrasive Import&Export Co.,Ltd

  De kwaliteit van bruine gesmolten alumina is goed en stabiel, en de dienst is zeer goed. Wij voegden nieuwe orden 1 week tijdelijk vóór het Chinese die Nieuwjaar toe, goederen binnen 4 dagen worden verscheept en haalden de verzending op 1 Februari in, zijn de goederen ontvangen, verminderend het probleem van onze grondstoffen. Dank u voor uw steun.

  Mahmoud
  Zhengzhou Zhengtong Abrasive Import&Export Co.,Ltd

  De ceramische parels is van goede kwaliteit en geconcentreerd in deeltjesgrootte, voldeed aan de behoeften van onze klanten. Wij hopen dat wij elkaar kunnen steunen en meer en grotere markten in Vietnam openstellen.

  Nguyen
  Zhengzhou Zhengtong Abrasive Import&Export Co.,Ltd

  Het zwarte het zandstraleneffect van het aluminiumoxyde is zeer goed. Dank u voor uw vrije steekproeven en professionele die verklaring en het advies aan ons over zwarte aluminiumoxyde het oppoetsen toepassing wordt verstrekt. Het is zeer voordelig voor ons om de markt te ontwikkelen.

  Matewski
  Zhengzhou Zhengtong Abrasive Import&Export Co.,Ltd

  De ceramische Parels B205 heeft goede kwaliteit en hoge clearliness, bereikend een goed het vernietigen effect na steekproef het testen. Dat is wat zoeken wij, zullen wij één formele orde deze week plaatsen.

  Abdul Aziz